Sunday, 7 November 2010

Skremmende vinterføre

Det var meget skremmende å lese Adresseavisen på nett i dag, for det meste som det sto om var biler som har kjørt av veien grunnet farlig vinterføre. Det er virkelig ikke tvil om at november har tatt både Trondheim og Norge med en is storm.

Folk må skjønne at det er vinterføre, Uskadd fra kollisjon og Tre sperret veien er bare noen få av overskriftene som var å finne på nettavisen i dag. Ifølge den ene artikkelen står det at det har vært mye pågang til politiet, der temaet for telefonen er stort sett vær og føre. Folk må bare være ekstra forsiktig når de er ute og kjører for tiden, og uansett hvor sakte det går bør man smøre seg med tålmodighet. Heller kom ti minutter for sent enn aldri.

I London blir det totalt kaos bare det er 1 centimeter med snø, men i Norge har vi mer kunnskap med hva som må gjøres når været er slik som det er nå. Bare det å ha på vinterdekk kan være til stor hjelp og det er selvfølgelig også kjørekunnskap og erfaring. Vi unge bør høre på de som har flere års erfaring med slikt føre, og kanskje heller gå eller ta buss om vi føler oss usikre i trafikken. Det er i alle fall noe jeg alltid har blitt fortalt av mine foreldre.

Jeg håper alle er forsiktige der hjemme og at folk tar seg av hverandre. For selv om det kanskje ikke virker så skummelt akkurat der og da, så er det skummelt å sitte her og lese om hvordan det er i Trondheim. For er det noe vi ikke skal spøke med så er det været, det er ustabilt og vi vet aldri helt sikkert hvor vi har det.

No comments:

Post a Comment

Thank you for taking your time ♥ Your comments put a big smile on my face and I read and respond to every single one of them ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...